Zakelijk

Wij zijn PC Nederland, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat u altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, en veilige cloud oplossingen die voor u werken en niet andersom.

24/7 bereikbaar

Elke minuut telt, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënt en ongestoord kan werken. Door regelmatig uw systemen te controleren, bij te werken en onderhoud uit te voeren blijft u altijd online!

Slimme online werkplek

Altijd en overal werken. Onderweg, thuis en op de zaak. Voor al je medewerkers. Die daarbij stuk voor stuk beschikken over hun eigen online werkplek. Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op computer, laptop of tablet.

Veilig zaken doen

Een foutje maken is menselijk. Het overkomt ons allemaal wel eens. Maar dát is wel waar hackers op zitten te wachten. Wij zijn er voor jou als ondernemer om te helpen de juiste keuzes te maken zodat jij en je organisatie veilig kunnen ondernemen.

Cloud & Backup

Niks vervelender voor je bedrijf dan een onverwachte internet- of telefoonstoring. Maar geen paniek. Met onze back-up oplossing blijf je bereikbaar, kun je ongestoord online doorwerken en beschik je over al je bestanden tot het probleem verholpen is. Via een betrouwbare, extra verbinding die altijd stand-by is.