Computer-APK

Voor velen is de computer of laptop essentieel voor dagelijkse bezigheden. Het is dan ook belangrijk dat uw apparaat altijd goed werkt. Daarom bieden we de jaarlijkse Computer-APK voor leden van PC Nederland. Door uw apparaten regelmatig te laten onderhouden en bij te werken, streven we naar optimale prestaties en verkleinen we de kans op defecten. Lees verder om te ontdekken wat onze Computer-APK zoal inhoudt en waarom het een onmisbare service is voor elke computergebruiker.

Computer APK
24/7 bereikbaar

Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar via chat, mail of telefoon!

Lid voor slechts 119,95

Voor slechts 119,95 per jaar kunt u genieten van al onze voordelen!

Snelle service

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende PC problemen op!

Waarom is Computer-APK belangrijk?

Uw computer of laptop heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Dagelijks gebruik, het installeren van programma’s en het surfen op internet kunnen allemaal leiden tot een ophoping van onnodige bestanden, verouderde software en systeemfouten. Dit kan weer leiden tot vertragingen, het vastlopen van programma’s en uiteindelijk zelfs tot ernstige defecten. Met de jaarlijkse Computer-APK zorgen we dat uw systeem weer als een zonnetje draait, klaar voor een nieuw jaar van trouwe dienst.

 

De voordelen van de jaarlijkse Computer-APK:

 

 • Verbeterde prestaties: Onze deskundige technici voeren een grondige reiniging en optimalisatie uit, waardoor uw computer weer soepel en snel werkt. Door overbodige bestanden te verwijderen, registers op te schonen en software-updates uit te voeren, maximaliseren we de prestaties van uw apparaat.
 • Probleempreventie: Tijdens de APK controleren we uw systeem op mogelijke zwakke plekken en potentiële problemen. Door vroegtijdig in te grijpen en eventuele bedreigingen te identificeren, voorkomen we ernstige schade aan uw computer en het verlies van waardevolle gegevens.
 • Veiligheid en bescherming: Met een grondige controle en update van uw beveiligingssoftware, zoals antivirusprogramma’s en firewalls, blijft uw systeem beschermd tegen de nieuwste bedreigingen en kunnen we mogelijke beveiligingslekken dichten.
 • Langere levensduur: Door uw computer regelmatig te laten onderhouden, verlengt u de levensduur van uw apparaten. Zo kunt u langer genieten van uw computer of laptop, zonder onnodige kosten voor reparaties of vervanging.

Eén vast tarief voor al uw apparaten!

Tegenwoordig zijn de nieuwste updates en ontwikkelingen lastig bij te houden. Met PC Nederland hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Met onze service bent u altijd voorzien van goed werkende apparaten. Of het nu uw smartphone is voor onderweg, de computer thuis of de tablet voor op de bank. Wij houden uw apparaten in goede staat, zonder dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Geen arbeidsloon, voorrij- of onderzoekskosten voor onze leden.

Computer
Telefoon
Tablet
E-mail
Office
Printer
Camera’s
Virusscanner

Inbegrepen in het lidmaatschap

De jaarlijkse Computer-APK is een van de vele services die zijn inbegrepen bij uw lidmaatschap van PC Nederland. Voor een vast bedrag per jaar bent u altijd verzekerd van hulp bij allerhande digitale uitdagingen.

 • Hulp op afstand en aan huis: U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer up & running zijn met uw elektronische apparaat. Daarom bieden we 24/7 hulp via chat, e-mail en telefoon. Onze ervaren technici staan voor u klaar om de meestvoorkomende computerproblemen binnen 24 uur op afstand op te lossen. Indien nodig kan er ook een technicus bij u thuis komen om het probleem nader te onderzoeken en een oplossing te bieden.
    
 • Installatie van computers: Bij aanschaf van een nieuwe computer of laptop helpen wij u graag met de installatie en configuratie. We zorgen ervoor dat uw nieuwe apparaat klaar is voor gebruik, inclusief het overzetten van bestanden en het installeren van essentiële software.
   
 • E-mail, internet en WiFi: We bieden uitgebreide ondersteuning bij het instellen en oplossen van problemen met uw e-mailaccounts, internetverbinding en WiFi-netwerken. Zo kunt u altijd zorgeloos online blijven.
   
 • Computer-APK’s: Met de jaarlijkse Computer-APK streven we ernaar om computerproblemen te voorkomen en de levensduur van uw apparaten te verlengen.
   
 • Randapparatuur en meer: Als lid van PC Nederland helpen we u ook met uw randapparatuur zoals printers, tablets, videodeurbellen en beveiligingscamera’s. 

Altijd de jaarlijkse Computer-APK? Word lid!

Investeer in een langere levensduur en optimale prestaties van uw computer of laptop met de jaarlijkse Computer-APK van PC Nederland. Ons uitgebreide lidmaatschap biedt daarnaast 24/7 ondersteuning bij al uw computerbehoeften. PC Nederland staat altijd voor u klaar om uw digitale leven gemakkelijker en probleemloos te maken. Word lid en geniet spoedig van de vele voordelen.