Over ons

Computers werken niet altijd zoals u wilt en die problemen komen vaak als u net lekker aan het werk bent. Dankzij PC Nederland kunt u zo snel mogelijk weer verder met bankieren, werken of om net een belangrijke mail te sturen. Bij echt ieder probleem kunt u vertrouwen op de service van PC Nederland.

Ondanks dat u goed weet om te gaan met uw computer, ontstaan er toch regelmatig problemen. Problemen die u logischerwijs niet altijd zelf op kunt lossen. Dan kunt u een beroep doen op uw omgeving: vrienden, familie of de buren. Maar die zijn ook niet altijd computerexperts. Bij PC Nederland zijn we dat wel en met uw lidmaatschap is onze vriendelijk en ervaren helpdesk altijd gereed om u te helpen.

Altijd is bij PC Nederland ook echt altijd. Bij PC Nederland betaalt u een vast tarief, zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Geen voorrij- en onderzoekskosten. Wanneer u lid bent van PC Nederland kunt u met uw unieke klantnummer altijd een beroep maken op de service. Wij proberen alle problemen zo spoedig mogelijk op te lossen. Wat is spoedig? In bijna alle gevallen lossen wij uw problemen binnen 24 uur op. Helaas gaat er ook wel eens iets stuk en zal dat vervangen moeten worden. In dien uw apparaat gerepareerd moet worden of er zijn grotere problemen kan het helaas niet altijd binnen 24 uur worden opgelost.

24/7 bereikbaar

Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar via chat, mail of telefoon!

Lid voor slechts 119,95

Voor slechts 119,95 per jaar kunt u genieten van al onze voordelen!

Snelle service

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende PC problemen op!