Hulp op afstand

Hoe het werkt

U belt 085-044 18 99 en krijgt direct één van onze ICT-professionals aan de lijn. Aan de hand van uw probleem besluit onze medewerker of het mogelijk is dit probleem op afstand op te lossen. Vaak is dit het geval.

Als u ons toestemming geeft om in te loggen, dan gaat onze medewerker aan de slag om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hij neemt dus eigenlijk gewoon uw computer over. U kunt gewoon meekijken met hetgeen wij doen en onze medewerker blijft aan de telefoon als hij u helpt. Zo weet u zeker dat wij 100% betrouwbaar werken!

Download hulp op afstand

Voor hulp op afstand moet u eerst het programma downloaden. Anders zijn wij niet in staat om uw computer over te nemen. Zelfs als u dit gedownload heeft, kunnen wij alleen met uw toestemming op uw computer.

Het downloaden en installeren werkt als volgt:

Stap 1: Download hier het hulp op afstand pakket
Alleen downloaden als u klant bent bij PC Nederland en wij u de opdracht hebben gegeven dit pakket te downloaden

Stap 2: Klik op uitvoeren/installeren

Stap 3: Als u na het installeren het programma opent, dan maakt het programma automatisch een uniek ID en wachtwoord aan. Geef beiden door aan PC Nederland.

Stap 4: Vanaf nu kan PC Nederland u op afstand helpen bij uw problemen!

Mocht u problemen ondervinden met het downloaden van onze hulp op afstand dan kunt u natuurlijk altijd bellen met ons. Wij begeleiden u telefonisch door het downloaden.

24/7 bereikbaar

Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar via chat, mail of telefoon!

Lid voor slechts 119,95

Voor slechts 119,95 per jaar kunt u genieten van al onze voordelen!

Snelle service

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende PC problemen op!