Computerhulp aan huis

De meeste mensen vinden computers erg fijn en handig … zolang ze werken. Als de PC, laptop of Mac steeds trager wordt, vastloopt of andere problemen vertoont, dan toont het apparaat pas écht z’n noodzaak. Elke minuut dat ‘ie niet werkt lopen de frustraties op en bij zakelijk gebruik ook nog eens de kosten van het niet kunnen werken. Bij PC Nederland bieden wij dé oplossing: word nu lid van PC Nederland en geniet altijd van vlotte en betrouwbare computerhulp aan huis. Voor een vast bedrag per maand staan wij 24/7 paraat om je te helpen bij computerproblemen.
hulp-bij-internet
24/7 bereikbaar

Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar via chat, mail of telefoon!

Lid voor slechts 119,95

Voor slechts 119,95 per jaar kunt u genieten van al onze voordelen!

Snelle service

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende PC problemen op!

Geen verrassingen, altijd computerhulp aan huis

Bij PC Nederland werken we niet met verrassingen. Geen verborgen onderzoekskosten of gekke toeslagen op feestdagen. What you see is what you get, zogezegd. En we zijn er niet alleen voor hulp op afstand, maar we komen ook bij u thuis als het nodig is. Onze vriendelijke medewerkers, die trouwens echte tech-guru’s zijn, staan klaar om uw computerproblemen ter plekke op te lossen. En niet alleen de Randstad krijgt computerhulp aan huis, maar heel Nederland. Ja, zelfs als u in een klein dorpje woont waarvan u denkt dat niemand ooit gehoord heeft, we’ve got your back!

Voordelen van uw lidmaatschap

Als trots lid van PC Nederland profiteert u van een scala aan voordelen. Om te beginnen ontvangt u bij ons abonnement een gratis virusscanner, zodat uw computer altijd beschermd is tegen digitale indringers. Bovendien zetten wij alles op alles om veelvoorkomende problemen binnen 24 uur op te lossen. Onze helpdesk staat 24/7 paraat om uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven. Bij computerhulp aan huis proberen we het eerst op afstand, waarbij u meekijkt hoe een van onze experts grondig te werk gaat om uw apparaat weer gezond en gebruiksklaar te maken.

Eén vast tarief voor al uw apparaten!

Tegenwoordig zijn de nieuwste updates en ontwikkelingen lastig bij te houden. Met PC Nederland hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Met onze service bent u altijd voorzien van goed werkende apparaten. Of het nu uw smartphone is voor onderweg, de computer thuis of de tablet voor op de bank. Wij houden uw apparaten in goede staat, zonder dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Geen arbeidsloon, voorrij- of onderzoekskosten voor onze leden.

Computer
Telefoon
Tablet
E-mail
Office
Printer
Camera’s
Virusscanner

Daarom: computerhulp aan huis van PC Nederland

Bij PC Nederland bieden we niet alleen snelle hulp, maar ook gemoedsrust. Met een vaste prijs, jaar in jaar uit, hoeft u geen kopzorgen te hebben over financiële toestanden. Met ons abonnement bent u verzekerd van betrouwbare computerhulp aan huis, zonder de angst voor onverwachte kosten. U kunt rustig ademhalen terwijl wij uw computerproblemen de deur uitwerken!

Ook voor zakelijke klanten

Ons aanbod is niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor zakelijke klanten staan we klaar. Dus ondernemers, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Acute computerproblemen? Voorkom problemen in de toekomst

Ons abonnement kunt u zien als een soort verzekering: U legt een vast bedrag per jaar in en daarvoor wordt u altijd geholpen wanneer dat nodig is. Voor computerhulp aan huis moet uw lidmaatschap wel geactiveerd zijn, wat tot maximaal 30 dagen na het lid worden kan duren. Vanaf dan bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing bij eventuele computerproblemen. Word daarom nu lid en krijg computerhulp op afstand of computerhulp aan huis, zodat uw PC, laptop of Mac snel weer tot uw dienst staat.