Computerhulp aan huis voor senioren

Bankzaken en financiën regelen, e-mailen en chatten met mensen over de hele wereld, muziek en informatie opzoeken; computers zijn handige en nuttige apparaten, die ook voor senioren steeds meer onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven. Ze stellen u in staat om verbonden te blijven met de wereld om u heen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Maar als de boel vastloopt, dan zijn ze ineens niet zo leuk meer. Als u er zelf niet uitkomt en niemand heeft tijd om uw computerproblemen op te lossen dan kan dat heel ontmoedigend zijn. PC Nederland biedt de oplossing met computerhulp aan huis voor senioren. Hiermee heeft u op ieder moment iemand die u kunt bellen bij computerproblemen. Hoe dat werkt leest u op deze pagina.

Computerhulp aan huis senioren
24/7 bereikbaar

Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar via chat, mail of telefoon!

Lid voor slechts 119,95

Voor slechts 119,95 per jaar kunt u genieten van al onze voordelen!

Snelle service

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende PC problemen op!

Waarom computerhulp voor senioren?

De senioren van nu mogen dan niet met computers zijn opgegroeid, inmiddels kunnen velen van hen ze prima bedienen en gebruik maken van de gemakken die ze bieden. Bij computerproblemen voelt men zich toch vaak overweldigd door de technische obstakels. Met onze computerhulp aan huis voor senioren zorgen wij ervoor dat frustraties door computerproblemen snel tot het verleden behoren. Als lid van PC Nederland staat er 24 uur per dag, iedere dag van de week, iemand vuur u klaar om uw computer weer aan de praat te krijgen.

En waarom computerhulp aan huis?

Beeldscherm, toetsenbord en muis loskoppelen, de computerkast en het scherm naar buiten slepen, in de auto laden of in de fietstassen proberen te passen (past niet), bij de reparateur alles weer uitpakken … Voor de meeste ouderen is dit niet te doen. Voor vele senioren is computerhulp aan huis dan ook een gouden oplossing. De computer kan gewoon op de plek blijven en niemand hoeft gebukt of op de knieën om op moeilijk bereikbare plekken met kabels te prutsen. De computerspecialist komt gewoon naar u toe, in het echt of via de computer.

Eén vast tarief voor al uw apparaten!

Tegenwoordig zijn de nieuwste updates en ontwikkelingen lastig bij te houden. Met PC Nederland hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Met onze service bent u altijd voorzien van goed werkende apparaten. Of het nu uw smartphone is voor onderweg, de computer thuis of de tablet voor op de bank. Wij houden uw apparaten in goede staat, zonder dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Geen arbeidsloon, voorrij- of onderzoekskosten voor onze leden.

Computer
Telefoon
Tablet
E-mail
Office
Printer
Camera’s
Virusscanner

Computerhulp via de computer

Als uw computer nog opstart en een internetverbinding heeft, dan kunnen onze experts u in veel gevallen op afstand helpen. U krijgt dan computerhulp aan huis, via de computer. Dat werkt als volgt: nadat u lid bent geworden van PC Nederland (voor een vast en voordelig jaartarief), dan helpen wij u een speciaal programma te installeren. Hiermee kan een expert van PC Nederland op afstand uw computer bedienen. Dat kan alleen met uw toestemming. U kunt op uw eigen scherm meekijken hoe onze medewerker uw computerproblemen te lijf gaat. Hij of zij zal uw privacy respecteren en alleen bekijken wat noodzakelijk is voor het achterhalen en oplossen van de problemen. 

Binnen 24 hulp op de stoep

In veel gevallen lukt het om op afstand de computer weer als een zonnetje te laten draaien. Wanneer hulp op afstand niet mogelijk is, dan is er binnen 24 uur iemand voor computerhulp aan huis. Senioren zijn zo altijd verzekerd van snelle hulp, zonder zelf de deur uit te hoeven. Onze experts zijn ervaren en vriendelijk. Ze stellen u op een rustige manier vragen over de computerproblemen en zijn altijd bereid om uitleg te geven. Mocht u zich afvragen wat deze complete service kost, bekijk dan de tarieven (en word lid). Alles is namelijk bij uw lidmaatschap inbegrepen.

Altijd computerhulp aan huis? Word lid van PC Nederland

Net als de golfclub is PC Nederland members only. Niet dat we een exclusieve, high-society club zijn; iedereen kan lid worden en we helpen overal in Nederland. Komt u erbij? Dan ontvangt u binnen 30 dagen na betaling uw eigen servicepas. Vanaf dat moment bent u verzekerd van de hulp van PC Nederland. We houden het omgaan met computers graag leuk voor senioren. Met computerhulp aan huis, wanneer dan ook, geniet u binnenkort weer zorgeloos van uw computerervaring.